Cégünkről

Köszöntjük oldalunkon!

Vállalkozásunk, a JéWé Kft. törekszik arra, hogy az Ön ideális, megbízható és stabil üzleti partnere legyen. Köszönjük, hogy termékeinket választotta, s bízunk benne, hogy sokszor fogunk még találkozni. Sok éve már, hogy a JéWé gyártóként és kereskedőként is mértékadó a barkácstermékek piacán világszerte és hazánkban is. A JéWé az Ön olyan stratégiai partnerévé szeretne válni, aki céljai középpontjába a termékeinek minőségét, az ügyfelei iránti gondoskodást és figyelmességet állítja.

 

Köszönjük, hogy figyelmet szentel katalógusunkra, melynek célja, hogy megismertesse terveinket, kiváló minőségű termékeinket, széles áruválasztékunkat, és egyedi bemutató rendszereinket.

 

A JéWé Kft-t 1998-ban alapította a hollandiai JéWé Gyártó és Kereskedelmi Holding. Cégünk egy korábban nagy vevőkörrel rendelkező vállalkozás, a PE-TA Polc Kft. tevékenységét folytatva már a kezdetektől minden a magyar barkácspiacon jelenlévő áruházlánc (Praktiker, Bricostore, Obi és Baumax) kiemelt beszállítója. A barkácsáruházakon kívül a magyarországi hipermarketeket (Cora, Tesco, Auchan), illetve közepes- és kis méretű barkács-lakberendezési cégeket is a partnereink közé sorolhatjuk, melyekben az áruinkhoz és az áruházi berendezésekhez kapcsolódó terméktámogatás mellett a termék-prezentációkat is biztosítjuk. A holland anyacég a világon számos más országban képviselteti magát saját leányvállalataival a barkácstermékek piacán, így Belgiumban, Franciaországban, Izraelben, Németországban, Portugáliában és Spanyolországban.

 

Piaci jelenlétünk folyamatos, és dinamikus fejlődést eredményezett. Ezt mutatja a forgalmunk gyors, látványos növekedése, az emelkedő exporteladások és a sok új partner megjelenése is. Az elmúlt években több, általunk forgalmazott termékcsoportban piacvezetővé váltunk Magyarországon. Külföldön is elégedettek az általunk szállított minőségi termékekkel és áruválasztékunkkal. A belföldi fejlődés mellett gyors növekedés jellemzi az export eladásainkat, amelyek eredményeképpen a JéWé Kft. nevét számos európai országban megismerték. Legfontosabb piacaink: Horvátország, Szlovénia, Románia. Terveink között szerepel a jelenlegi termékskálánk folyamatos újítása, partnereink igényeihez történő igazítása. Folyamatosan frissítjük termékkínálatunkat, így próbálunk vevőink elvárásainak megfelelni, és egyre több termékünkkel piacvezetők lenni. Mindezzel szeretnénk elérni, hogy partnereink egyre nagyobb megelégedettséggel forgalmazzák termékeinket, mivel ez közös piaci jelenlétünk egyik záloga is. Reméljük, hogy a katalógusban szereplő termékek felkeltik érdeklődését és mihamarabb Önt is partnereink egyre bővülő körében üdvözölhetjük.

 

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatosan az Ön együttműködésére is számítunk. Kérdéseire elérhetőségeinken részletes tájékoztatást adunk.

 

JéWé Kft.